facebookpagina
gallery/logo-designer

De wet van de aantrekkingskracht

De wet van de aantrekkingskracht is een natuurwet, net zoals de wet van de zwaartekracht.

Alles trilt met een bepaalde frequentie. Ook wij. Onze gedachten bepalen onze frequentie.

De wet van de aantrekkingskracht zegt dat wat we uitstralen, dat trekken we aan.

Dit maakt dat waar we aan denken of over spreken, dat wat we onze aandacht geven, dat trekken we aan in ons leven. Ongeacht of dat iets is dat we willen of niet willen.

Het grote probleem is dat we in onze maatschappij vooral praten en aandacht geven aan wat we niet willen. Waardoor we dat juist gaan aantrekken in ons leven.

Als je bijvoorbeeld een voordracht moet geven en je bent bang dat je gaat struikelen als je het podium op stapt. Je zegt tegen 3 mensen: ‘oh, ik hoop echt dat ik niet ga struikelen’ Dan is de kans heel groot dat je gaat struikelen. De wet van de aantrekkingskracht geeft je waar je je aandacht aan geeft. Het maakt geen onderscheid tussen wel en niet willen.

Train jezelf dus om je te focussen op dat wat je wel wil, daarover te praten. En laat dingen die je niet wil aantrekken in je leven gewoon passeren zonder er aandacht aan te geven.

Abraham Hicks - Law of attraction

“Everything is energy and that’s all there is to it. Match the frequency of the reality you want and you cannot help but get that reality. It can be no other way. This is not philosophy. This is physics.”

- Albert Einstein

gallery/over mij