facebookpagina
gallery/logo-designer

Feedback is altijd welkom.

Voornaam  
E-mail (blijft privé)  
Mag je getuigenis op de site komen?  
getuigenis  

Het is echt ongelooflijk wat Wendy kan doen.
Ik kan het niet goed beschrijven want voor mij voelde het aan als magie. Terwijl ze het wel allemaal heel wetenschappelijk uitlegt.
Ik heb veel interessante dingen bijgeleerd.

Ik vond haar echt sympathiek, heel benaderbaar en ik voelde me echt stukken beter na de sessie. Ik ben blij dat ik ben gegaan, want de avond ervoor wou ik eigenlijk afzeggen omdat ik zo geblokkeerd zat emotioneel dat ik het niet zag zitten om erover te moeten gaan praten. Ze mailde me toen terug dat dat helemaal niet erg was. Dat ik waarschijnlijk een beeld van psycho-therapie in mijn hoofd had, maar dat ik bij haar niet moest komen praten over de pijnlijke dingen die er zijn gebeurd. Ze zei dat ze met mij ging focussen op de toekomst en wat ik nu wil en dan ging kijken hoe we dat konden bereiken. En dat ik op het niveau van mijn bewustzijn geblokkeerd zat, maar dat zij vooral werkt met het onderbewustzijn (een soort database) en dat dat nooit geblokkeerd zit.Uiteindelijk ben ik toch gegaan, maar ik had nooit verwacht dat ik me zo veel beter zou voelen na 1 sessie.

Ik ga zeker terug als ik weer ergens tegenaan loop, en ik ken een aantal mensen die ik ook zeker over haar ga vertellen. Ze heeft haar praktijk nog maar net opgestart maar ze is echt goed in wat ze doet.

 

Vriendelijke groetjes, Bea G.