facebookpagina
gallery/logo-designer

PSYCH-K is een zeer krachtige en snelle methode om stress te verwijderen en belemmerende overtuigingen om te zetten.
Via spiertesten communiceren we met het onderbewustzijn. Zo kan je nagaan welke overtuigingen er juist in je onderbewustzijn zitten en waar er stress op zit. Door middel van balansen kunnen we stress verwijderen en overtuigingen programmeren.

De veranderingen die je in je onderbewustzijn doorvoert zijn blijvend. De verandering gebeurd van binnenuit, alles dat daaruit voortvloeit, veranderd dus mee. 

Wat jij diep vanbinnen gelooft (je overtuigingen), bepaalt hoe je in het leven staat. Wat je kan en niet kan.

 

What's a PSYCH-K balance? - Rob Williams

What does the term PSYCH-K stand for? - Rob Williams

PSYCH-K

gallery/praktisch-psych-k2
gallery/over mij

Het toepassingsgebied voor PSYCH-K is enorm groot. Met PSYCH-K kunnen we verschillende soorten balansen doen.

  • Een relatiebalans om de harmonie in een relatie te herstellen. We zoeken waar de stresspunten juist zitten en transformeren die. Zo kunnen beide personen met elkaar omgaan zonder in stress te schieten. We kunnen ook een relatiebalans met onszelf doen of met ons lichaam.
  • Een kern-overtuigingenbalans zet 13 fundamentele overtuigings-paren in balans. Zoals “ik hou van mezelf” “Ik haat mezelf” Deze overtuigingen zijn heel belangrijk om goed in het leven te staan.
  • De rapportbalans om stress van verbale en non-verbale communicatie te halen. Heb je stress op luisteren naar bepaalde woorden, zelf spreken, of heb je veel stress als mensen niet naar je luisteren, dan kan dit met de rapportbalans worden rechtgezet. Deze balans kan ook erg behulpzaam zijn bij autisme, Dyslexie, het leren van een nieuwe taal, of spreken voor een publiek.
  • Een traumabalans is heel handig om een trauma te transformeren zonder dat je er zelf bewust weer helemaal door moet gaan.
  • Een balans met besefpunten en energiefocusing is aangewezen als je niet precies weet waar het probleem zit. Dan kiest het onderbewuste zelf het doel.
  • De balans voor hechting aan het leven transformeer alle stress van aan het moment van conceptie tot na de dood. Deze balans is nuttig om het algemeen stressniveau naar beneden te brengen. Deze balans is vooral aangewezen bij angst om te sterven (veel angsten zijn tot deze angst te herleiden), angst om oud te worden. Vaak dragen we nog veel stress mee van voor onze geboorte zonder dat we ons daarvan bewust zijn. Ook die wordt met deze balans getransformeerd.
  • Ook steeds terugkerende patronen in je leven kunnen we met PSYCH-K transformeren. Door achterliggende boodschappen en verborgen voordelen te zoeken die het patroon in stand houden.
  • Met PSYCH-K kunnen we ook allergieën transformeren.
gallery/dove kleiner
gallery/dove kleiner
gallery/dove kleiner
gallery/dove kleiner
gallery/dove kleiner
gallery/dove kleiner
gallery/dove kleiner
gallery/dove kleiner